Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα βοηθήματα ακοής το 2022

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα βοηθήματα ακοής το 2022

Περιλαμβάνουμε προϊόντα που πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμα για τους αναγνώστες μας. Εάν αγοράσετε μέσω συνδέσμων σε αυτή τη σελίδα, ενδέχεται να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια. Εδώ είναι η διαδικασία μας.

Με τεχνολογίες συνεχώς προσανατολισμού, τα ακουστικά βοηθήματα γίνονται όλο και πιο εξελιγμένα, ικανά και διακριτικά. Οι έρευνες δείχνουν ότι η βοήθεια της ακρόασης ενός ατόμου μπορεί να βελτιώσει τη γενική ευημερία του.

Μια γρήγορη ματιά σε 11 από τα καλύτερα ακουστικά βοηθήματα

  • Καλύτερα για πολλαπλά περιβάλλοντα ήχου: MDHearingaid Air
  • Καλύτερο για μια σειρά απώλειας ακοής: Oticon Minirite T
  • Καλύτερο για ένα αόρατο ακουστικό βοηθό: Eargo Max
  • Καλύτερο για μια καθολική εφαρμογή: HA-1800 Cool AIDS
  • Audeo B-R
  • Καλύτερο για τη συμβατότητα της εφαρμογής: Signia Motion 13 NX
  • BEST για ροή: RESOUND LINX QUATTRO
  • Καλύτερο για τους τόνους του δέρματος: Starkey Picasso
  • Καλύτερη ανθεκτική στο νερό: Widex Moment
  • Καλύτερη για την τεχνητή νοημοσύνη: Starkey Evolv ai
  • Καλύτερα για Android και iOS: Oticon More Minibte R

Σχετικά με τα ακουστικά βοηθήματα

Η έρευνα δείχνει ότι η απώλεια ακοής είναι κοινή σε άτομα ηλικίας 48 ετών και άνω, με την απώλεια να επηρεάζει συχνά τη συναισθηματική, κοινωνική και σωματική ευεξία ενός ατόμου.

Τα ακουστικά βοηθήματα είναι μικρές συσκευές που οι άνθρωποι φορούν μέσα ή πίσω από το αυτί. Μεγέθυνση των δονήσεων ήχου, οι οποίες βοηθούν τα κύτταρα τρίχας να μετατρέψουν τις δονήσεις σε σήματα που περνούν στον εγκέφαλο και επιτρέπουν σε ένα άτομο να ακούσει.

Τα σύγχρονα βοηθήματα ακοής έχουν ψηφιακή επεξεργασία σήματος που προσαρμόζεται σε διαφορετικά περιβάλλοντα ακρόασης. Τα κοινά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Συμπίεση πολλαπλών καναλιών: επιτρέπει στους ανθρώπους να προσαρμόζουν τις ζώνες συχνοτήτων και τα επίπεδα θορύβου
  • Χαρακτηριστικά μείωσης του θορύβου: μείωση του θορύβου υποβάθρου

Ορισμένα πιο προηγμένα βοηθήματα ακοής μπορούν να προσφέρουν αυτόματη προσαρμογή των ίδιων χαρακτηριστικών.

Τύποι ακοής

Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες ακοής. Ορισμένοι μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο κατάλληλοι για ένα άτομο ανάλογα με την απαίτηση και την προτίμηση τους.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τύπους βοηθημάτων ακοής εδώ.

πίσω από το αυτί (BTE)

Βοηθήματα ακοής BTE είναι πλαστικές περιπτώσεις που ένα άτομο φοράει πίσω από το αυτί τους. Η συσκευή συνδέεται με ένα πλαστικό ακουστικό που ταιριάζει μέσα στο εξωτερικό αυτί.

Ορισμένα ακουστικά βοηθήματα BTE έχουν ένα σωλήνα αντί για ένα ακουστικό που πηγαίνει στο κανάλι του αυτιού. Αυτός ο τύπος ακοής BTE μπορεί να ωφελήσει όσους βιώνουν συσσώρευση Earwax, καθώς ο σωλήνας δεν εμποδίζει το εξωτερικό αυτί.

Τα ακουστικά βοηθήματα BTE είναι κατάλληλα για άτομα όλων των ηλικιών με ήπια έως σοβαρή απώλεια ακοής.

in-the-ear (ITE)

Τα ακουστικά βοηθήματα είναι σκληρά πλαστικά καλούπια που κάθονται μέσα στο εξωτερικό αυτί. Αυτά τα βοηθήματα ακοής μπορεί να περιλαμβάνουν ένα χαρακτηριστικό τηλεπικοινωνιών. Η τεχνολογία τηλεπικοινωνιών μπορεί να διευκολύνει τους ανθρώπους να ακούν τηλεφωνικές συνομιλίες και ήχους που εκπέμπονται από ηχητικά συστήματα.

Τα ακουστικά βοηθήματα ITE είναι κατάλληλα για άτομα με ήπια έως σοβαρή απώλεια ακοής.

Ο δέκτης-στο-Ear (RITE)

Τα ακουστικά ακοής είναι παρόμοια με τα ακουστικά ακοής BTE. Ωστόσο, το μέρος του ακουστικού που βρίσκεται πίσω από το αυτί είναι μικρότερο. Ένα λεπτό σύρμα συνδέεται με ένα ηχείο μέσα στο άνοιγμα του αυτιού.

Τα ακουστικά ακοής είναι κατάλληλα για πολλούς διαφορετικούς τύπους απώλειας ακοής.

in-the-canal (ITC)

ITC ακοής που ταιριάζουν στο κανάλι του αυτιού. Οι κατασκευαστές κάνουν αυτά τα ακουστικά βοηθήματα για να ταιριάζουν στο μέγεθος και το σχήμα του καναλιού ενός ατόμου.

Ο δέκτης-σε-canal (RIC)

ric AIDS είναι παρόμοια με την BTE, με μια διαφορά. Ο δέκτης κάθεται μέσα στο κανάλι, επιτρέποντας μεγαλύτερη ενίσχυση χωρίς ανατροφοδότηση.

εντελώς-in-canal (CIC)

CIC Τα ακουστικά βοηθήματα ταιριάζουν στο κανάλι του αυτιού με τον ίδιο τρόπο όπως τα ακουστικά ITC. Ωστόσο, αυτά είναι λιγότερο ορατά από άλλα προϊόντα.

Μερικοί τύποι βοηθημάτων ακοής γίνονται ειδικά για διαφορετικούς τύπους απώλειας ακοής ή συνθηκών ακοής.

Αόρατα σε ακρόαση (IIC)

Οι συσκευές IIC είναι παρόμοιες με τα βοηθήματα ακοής CIC, αλλά ταιριάζουν στη δεύτερη στροφή του καναλιού του αυτιού. Ως εκ τούτου, είναι συνήθως αόρατα σε άλλους ανθρώπους.

Masker Pinnitus

Μια μάσκα εμβοών είναι ένα ακουστικό βοηθητικό βοήθημα που μπορεί να είναι σε θέση να καλύψει την εμβοή. Αυτό το προϊόν μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως ακουστικό όσο και ως μάσκα εμβοών.

Ακρόαση αγωγιμότητας οστών

Ένα ακουστικό αγωγιμότητας οστών ή ένα ακουστικό ακρόασης με οστά (BAHA), μεταδίδει ήχο μέσω κραδασμών οστού.

Οι χειρουργοί εμφυτεύουν είτε έναν μαγνήτη είτε ένα εξάρτημα που συνδέεται με έναν επεξεργαστή έξω από το κεφάλι ενός ατόμου.

cros/bicros

Αντιπροσωπευτική δρομολόγηση σήματος (CROS) και διμερής δρομολόγηση ακοής σήματος (Bicros) είναι συνήθως κατάλληλα για ένα άτομο με απώλεια ακοής σε ένα αυτί ή καλύτερη ακρόαση ένα αυτί από το άλλο. Και στις δύο περιπτώσεις, οι συσκευές έρχονται ως ζευγάρι.

Όταν ένα άτομο έχει απώλεια ακοής σε ένα αυτί, τα ακουστικά CROs μεταδίδουν ήχο από το αυτί με μειωμένη ακρόαση στο άλλο.

Όταν ένα άτομο έχει απώλεια ακοής και στα δύο αυτιά, τα ακουστικά βοηθήματα Bicros μεταδίδουν ήχους από το ένα αυτί στο αυτί με καλύτερη ακοή.

Οι ήχοι μπορούν να μεταδώσουν είτε ασύρματα είτε μέσω καλωδίου.

Ανάλογα με το σώμα

κατάλληλο για όσους έχουν σοβαρή απώλεια ακοής, βοηθήματα ακοής που φορούν στο σώμα είναι μικρά κουτιά που συνδέονται με ακουστικά. Ένα άτομο μπορεί να κολλήσει το πλαίσιο για να ρούχα ή να το βάλει σε μια τσέπη.

Αυτή η συσκευή είναι κατάλληλη για όσους έχουν σοβαρή απώλεια ακοής.

Πώς

επιλέξαμε το Medical News σήμερα επιλέγει προϊόντα που ταιριάζουν στα ακόλουθα κριτήρια όπου είναι δυνατόν:

  • έγκριση.
  • Στυλ στο βοηθητικό βοηθητικό συμβόλαιο: Το MNT επιλέγει προϊόντα σε μια σειρά από στυλ, όπως στο αυτί, στο εσωτερικό και στο πίσω μέρος.
  • Χαρακτηριστικά: Η MNT επιλέγει προϊόντα που διαθέτουν μια σειρά χαρακτηριστικών, όπως επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, λευκό θόρυβο και συνδεσιμότητα εφαρμογών smartphone.
  • Χαρακτηριστικά εμβοής: MN Επιλέγει προϊόντα που μπορεί να βοηθήσουν στην ανακούφιση της εμβοής, με χαρακτηριστικά όπως ο λευκός θόρυβος και τα προσαρμόσιμα ηχητικά τοπία.

Τα καλύτερα βοηθήματα ακοής

παρακάτω είναι μερικά από τα καλύτερα βοηθήματα ακοής που είναι διαθέσιμα για αγορά.

Σημειώστε ότι ο συγγραφέας αυτού του άρθρου δεν έχει δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι καθαρά βασισμένες στην έρευνα και είναι σωστές κατά τη στιγμή της δημοσίευσης.

Τα ιατρικά νέα σήμερα ακολουθεί μια αυστηρή διαδικασία επιλογής και ελέγχου προϊόντων. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Καλύτερα για πολλαπλά περιβάλλοντα ήχου: MDHearingAid Air BTE Ακρόαση

  • Τιμή λίστας: από 399,99 $
  • Τύπος: BTE

Το ακουστικό Air BTE έχει τέσσερις ρυθμίσεις που μπορεί να επιλέξει ένα άτομο σύμφωνα με το περιβάλλον του, συμπεριλαμβανομένων:

Η εταιρεία δηλώνει ότι αυτό το ακουστικό είναι κατάλληλο για θέατρα, εκκλησίες, παρακολούθηση τηλεόρασης, δείπνο , και άλλες παρόμοιες ρυθμίσεις.

Λειτουργεί με μπαταρίες μεγέθους 13, ταιριάζει με γυαλιά και διαθέτει διάρκεια ζωής μπαταρίας που διαρκεί έως και 26 ημέρες.

Η εταιρεία περιλαμβάνει δωρεάν υποστήριξη ζωής και προσφέρει δοκιμή 45 ημερών.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Αυτό το προϊόν δεν προκαλεί προβλήματα ή παρεμβολές όταν οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το τηλέφωνο. Επιπλέον, δεν υπάρχει ανατροφοδότηση όταν ένα άτομο που χρησιμοποιεί αυτό το ακουστικό βοηθά έρχεται σε στενή επαφή με ένα άλλο ακουστικό.

Αυτό το ακουστικό είναι σχεδόν αόρατο, με ένα λεπτό και καθαρό σωλήνα στο αυτί. Η ίδια η βοήθεια κρύβεται πίσω από το αυτί.

Ωστόσο, η μπαταρία δεν είναι επαναφορτιζόμενη. Επιπλέον, δεν διαθέτει διπλά κατευθυνόμενα μικρόφωνα και η συσκευή δεν είναι συμβατή με τα smartphones.

Μάθετε περισσότερα για το MDHearingaid εδώ.

κατάστημα τώρα

καλύτερο για μια σειρά απώλειας ακοής: Oticon Minirite T

  • Τιμή λίστας: Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
  • Τύπος: Rite

Αυτό το ακουστικό Rite βρίσκεται πίσω από το αυτί με ένα λεπτό σύρμα που τροφοδοτεί ένα ηχείο στο κανάλι του αυτιού.

Αυτή η βοήθεια έρχεται σε επτά χρώματα και διαθέτει μια συνδεσιμότητα μίας χρήσης και συνδεσιμότητα Bluetooth.

Oticon Περισσότερα προσφέρει 3ετή εγγύηση.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Η εταιρεία δηλώνει ότι έκανε αυτό το ακουστικό για χρήση με το iPhone, αλλά λειτουργεί επίσης με το Android. Χρησιμοποιεί Bluetooth, διαθέτει τεχνολογία τηλεπικοινωνιών και έχει απλούς ελέγχους κουμπιού.

Το minirite t είναι κατάλληλο για ήπια έως σοβαρή απώλεια ακοής και η εταιρεία παρέχει δοκιμή χωρίς κίνδυνο.

Ωστόσο, αυτό το ακουστικό δεν είναι διαθέσιμο για αγορά online. Οι άνθρωποι πρέπει να βρουν ένα κέντρο ακοής που προσφέρει αυτές τις συσκευές.

Μάθετε περισσότερα για το Oticon εδώ.

Shop Τώρα

Καλύτερο για ένα αόρατο ακουστικό βοήθημα: Eargo Max ITC Ακουστικά Βοήθεια

  • Τιμή λίστας: $ 1.450
  • Τύπος: ITC

Το Eargo παρέχει αυτό το ακουστικό ITC που χρησιμοποιεί ίνες σιλικόνης ιατρικής ποιότητας που διεξάγουν ήχο.

Η εταιρεία προσφέρει δοκιμή 45 ημερών και εγγύηση 12 μηνών. Προσφέρει επίσης ευέλικτες μεθόδους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων που ξεκινούν από περίπου $ 67 το μήνα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Η μάρκα λέει ότι είναι αόρατο και αναπνεύσιμο. Βρίσκεται στο κανάλι του αυτιού και παρέχει ακύρωση ανατροφοδότησης και μείωση του θορύβου. Επιπλέον, τα βοηθήματα ακοής έχουν τέσσερα διαφορετικά προφίλ ήχου, διαθέτουν μείωση θορύβου και έχουν επαναφορτιζόμενη θήκη μπαταρίας.

Ωστόσο, αυτά τα βοηθήματα βρίσκονται στο κάτω άκρο του φάσματος για την τιμή και τα χαρακτηριστικά. Δεν έρχονται με μια εφαρμογή smartphone και δεν έχουν συνδεσιμότητα Bluetooth.

Μάθετε περισσότερα για το Eargo εδώ.

κατάστημα τώρα

καλύτερο για μια καθολική εφαρμογή: HA-1800 Cool AIDS CIC Ακουστικά ακουστικά

  • Τιμή λίστας: $ 999.99
  • Τύπος: CIC

Κατασκευασμένο από την ακοή Assist, αυτό το ακουστικό CIC ταιριάζει μέσα στο κανάλι του αυτιού, καθιστώντας το σχεδόν εντελώς αόρατο και εύκολο να φορέσει.

Η βοήθεια ακοής δηλώνει ότι αυτό το προϊόν δεν απαιτεί προσαρμοσμένο καλούπι του αυτιού, επειδή η καθολική του εφαρμογή το καθιστά κατάλληλο για τα περισσότερα αυτιά.

Αυτό το προϊόν έρχεται με εγγύηση 1 έτους και εγγύηση χρημάτων 60 ημερών.

πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Αυτό το μοντέλο έρχεται σε μαύρο χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με τη σκιά του καναλιού του αυτιού. Έχει οκτώ κανάλια που επιτρέπουν χαρακτηριστικά όπως:

  • Μείωση θορύβου περιβάλλοντος
  • Καταστολή της ανατροφοδότησης
  • συμπίεση θορύβου

Ωστόσο, αυτό το ακουστικό δεν διαθέτει συνδεσιμότητα Bluetooth ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την ακοή βοήθεια εδώ.

Shop Τώρα

Καλύτερο για επαναφορτιζόμενες μπαταρίες: Phonak Audeo B-R επαναφοροποιημένη ακοή

  • Τιμή λίστας: Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
  • Τύπος:

Αυτά τα ακουστικά βοηθήματα είναι συμβατά με τα περισσότερα τηλέφωνα. Αυτό το επαναφορτιζόμενο μοντέλο ακοής είναι διαθέσιμο μόνο σε στυλ RIC.

Η εταιρεία δηλώνει ότι αυτό το ακουστικό θα παρέχει την ακόλουθη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με βάση τους χρόνους φόρτισης:

  • 15 λεπτά φόρτισης: 2 ώρες ισχύος
  • 30 λεπτά φόρτισης: 6 ώρες ισχύος
  • 3 ώρες φόρτισης: 24 ώρες ισχύος

Το Phonak ισχυρίζεται ότι τα επαναφορτιζόμενα ακουστικά τους . Ένας φορητός μίνι φορτιστής που είναι κατάλληλος για ταξίδια είναι διαθέσιμος.

Η εταιρεία προσφέρει εγγύηση 1 έτους.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα επαναφορτιζόμενα βοηθήματα ακοής εδώ.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Αυτό το ακουστικό είναι πλήρως αυτόματο και προσαρμόζεται στους ήχους σύμφωνα με τον θόρυβο της τοποθεσίας και του φόντου. Επιπλέον, αυτή η συσκευή διαθέτει συνδεσιμότητα Bluetooth, επιτρέποντας στους χρήστες να τη συνδέσουν με οποιαδήποτε συμβατή συσκευή.

Ωστόσο, ένα άτομο πρέπει να αποκτήσει αυτό το προϊόν από έναν επαγγελματία ακοής. Οι εγγυήσεις, οι εγγυήσεις και οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το ποιο κέντρο ακοής που ένα άτομο αγοράζει αυτό το προϊόν από.

Μάθετε περισσότερα για το Phonak εδώ.

κατάστημα τώρα

BEST για συμβατότητα εφαρμογών: Signia Motion 13 NX Battery-Powered Aid Aide

  • Τιμή: Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες
  • Τύπος: BTE

Αυτό το ακουστικό βοηθά χρησιμοποιεί μπαταρίες μεγέθους 13 (πορτοκαλί), οι οποίες μπορεί να ταιριάζουν σε άτομα που δεν θέλουν να χρησιμοποιούν τακτικά φορτιστή.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους τύπους μπαταριών ακοής.

Η Signia ισχυρίζεται ότι THΤο ακουστικό S είναι κατάλληλο για το m