Walking heren intimofobie. Waarom ben je nog steeds niet getrouwd

We zullen je leren om te rechtvaardigen voor de ouders die je kleinkinderen schreeuwden.

Eerder, toen meisjes categorisch weigerden om seks te hebben zonder huwelijk, en de ouders van Pinkami stuurden nakomelingen naar het gezinsnest van de jaren in achttien, was Intimophobam nergens. Omdat voordat een man begreep dat ze niet klaar was om te trouwen, was hij al al de derde vierde nakomelingen geboren. En hij had geen tijd om zijn hoofd te scoren bij onzin, en het was noodzakelijk kamagra oral jelly om fondsen te vinden om chado aan het Cadet Corps te bevestigen. Maar de tijd ging voorbij, er was een massa van zulke prachtige dingen als echtscheidingen, vrije relaties en burgerlijk huwelijk, en hier ben ik intimhehobes en brak.

Onder Intimophobia begrijpen psychologen angst voor nauwe relaties met een andere persoon. Er wordt aangenomen dat het sexInobie is die leidt tot een daling van de vruchtbaarheid in ontwikkelde landen, omdat het (in verschillende mate) lijdt aan 25-30% van de totale bevolking. En als hij (de bevolking) seksuele vrijheid geeft, worden intimophobes onmiddellijk afgebroken en beginnen de geboortecijfers te verwennen. Trouwens, tussen vrouwen, intimhehobes zijn niet minder dan bij mannen.

Intimofob niemand zal genezen, geen psychiater geeft je een doos met groene pil, waarna je een ideale familie man zal veranderen.

Meer of minder voorwaardelijk intimofobes kunnen worden gedeeld door tien categorieën. Bekijk de bijgevoegde lijst en probeer jezelf te vinden. Niet gevonden? Dus je hebt geluk. Dus, in je geval, beroofd van familie geluk en eenzame ouderdom worden geannuleerd. Als je hier de perfecte beschrijving van jezelf hebt gevonden, teken je conclusies.

Type I. Vreesde seks

De extreme mate van intimofobie is horror voor de gedachte aan seksueel contact. Dit is al een probleem, geen psychologen, maar psychiaters. Ondertussen woont 1% van de mannen in de wereld. Er wordt aangenomen dat dergelijk gedrag het meest wordt veroorzaakt a) onjuist onderwijs, b) een wrede complex van seksuele minderwaardigheid. In het eerste geval, in de kindertijd, wordt de jongen verteld hoe deze wereld wordt gedeponeerd, dat alle kwaad afkomstig is van deblauchery en hoe ze ziek worden, bijvoorbeeld, syfilis en sterven omdat je een neus hebt gevallen. En het kind groeit met de overtuiging dat seks smerig is.

Als het in een geschikt land gebeurt, trouwt hij trouw aan een maagd, overdatend afschud, veroorzaakt kinderen met haar, en in zijn vrije tijd gaat naar het plein om eruit te zien in kokende harsen. En alles in zijn leven is harmonieus.

In het verkeerde land van het type van onze jongen rijdt het dak en kijkend naar al deze mini-bikini en seksmarathons, begint de man te lijden aan ernstig gespleten wereldbeeld. Van vrouwen schudt hij, en als sommige ondernemende burger beheert om de arme man in bed te slepen, kan een man met verdriet elementair. De tweede reden voor het optreden van een

https://raks92.ru/el-mejor-servicio-de-anuncios-sobre-chicas-2/

dergelijke harde vormen van intimofobie is echte of gratige fysiologische problemen. Het lijkt te man dat hij te weinig penis heeft, te zwakke erectie en in het algemeen … benen gewonnen welke lelijk en harig.

Lees ook

Type II. Ochtendvoeder

Maar laten we zeggen, de jongen slaagde erin zijn opvoeding te overwinnen en hij begon naar rechts en links te zondigen. Wat gebeurt er meestal in dit geval? Het zogenaamde ochtenddisgust-syndroom. Je zou meerdere keren in het leven met hem kunnen komen. Vooral na die partij ter gelegenheid van de sessie in het tweede jaar, toen Vasya ergens twee cancers van de Moldavische Motherognom kreeg. En zo was het een magische drank die je al snel het gehuwde meisje hebt gehaald om met je te trouwen, die je de bushalte in Konkov vond, waar ze in de groove lag, al haar serieuze en filosofisch geconfigureerd … onthouden? Wil je niet herinneren? Nou, geen behoefte … maar sommige mensen hebben altijd. En ze hoeven niet eens te wachten op de ochtend, onmiddellijk na seks, beginnen ze vijandigheid op hun partner te ervaren. Ieder. Zelfs als het Scarlett Johansson en Margo Robbie in één fles is.

Type III. Limiter

Stel dat de man (uit het eerste verhaal) geen problemen heeft bij het communiceren met meisjes, met uitzondering van kleine details. Maar de lijst van deze delen kan enorm zijn. Er zijn degenen die niet met een vrouw uitkleden. Of degenen die altijd het licht uitschakelen. Er zijn mensen die alleen met blondjes kunnen zijn. Enzovoort. Omdat ze op het onderbewust niveau nog steeds besloten dat de rook zonder vuur niet is: seks – het ding is vies. Waar, niet alles en iets. Als u voor uzelf een cirkel van dergelijke “verboden” kiest en zorgvuldig ingeslikt, wordt het hele vuilnis van uw onderbewustzijn, een persoon wist de clearing van seksuele vrijheid. De bevolking van deze uitgevonden verboden kan leiden tot het feit dat hij weer alle afkeer zal zijn voor de intieme zijde van het leven in principe.

Type IV. Private Space Guard

Hij heeft seks met seks. De moeilijkheden beginnen later. Wanneer ze de eerste keer wordt verdungelijst: “Schattig, laat me je tandenborstel verlaten! Wat doe ik het altijd “? Of elementair: “Hallo, en waar ben je geweest? Je hebt een losgekoppelde telefoon. Het zou beter zijn als ze de baksteen nam en de Intimofoba opgezadeld in het hoofd – hij zou er minder minder pijnlijk reageren.

David Berker, psycholoog, hoogleraar van de Universiteit van Minneapolis, is geïnteresseerd in het bepalen van de oorzaak die de intimophobbes van dit type woeste om zijn onafhankelijkheid te fel: “Dit is een verward alfa-leiderinstinct. De taak van de alfa-leider in de natuur – om zijn grondgebied te beschermen tegen mogelijke rivalen. Vrouwtjes en jongeren veroorzaken geen agressie van alfa-leider, want hij behoort tot hen als zijn woning behoefte aan bescherming tegen externe inbreuken. Maar in bepaalde situaties wordt dit instinct geslagen. Bijvoorbeeld, wanneer het mannetje in honderd daar verbleven in de ondergeschikte positie. Als je andere mannen uit de kooi verwijdert en daar een vrouwtje doet, kan het goed beginnen met aanvallen en “.

Type V. Laf

Zeer wijdverspreid type onder degenen die in de ouders van kinderen snel opkwamen. Ook worden die intimofobians vaak mannen, waaruit een geliefde vrouw soms onverwachts verliet. Nadat ik zo’n shake, psyche heb ontvangen, daalt op de een of andere manier een beslissing: “Zodra ik zo drijvend ben, moet je verdedigen. Niemand is gemakkelijk aan mij!»Vrees om verliefd te worden, onthullen en blijken te worden verlaten door overwinnen in dit geval eventuele verlangens.

De enige vrouw die zo seksueel instemt, zou het ermee eens zijn om ze naar zichzelf te laten – dit is een dame die een teken op het voorhoofd hangt: “Met een levenslange garantie”. Maar aangezien de massaproductie van deze vrouwen nog niet is vastgesteld, is de intimofob van het vijfde type volledig en in de buurt, maakt een domme fout: kiest zichzelf aan het einde van de potentiële partner van het meest vreselijke en dom, die niet meer lijkt te hebben verhoog meer, en daarom is ze voor altijd bij hem.

Type VI. Liefhebber van diversiteit

Met dit type is alles eenvoudig. Nee, natuurlijk droomt hij ervan zijn geliefde te vinden, het enige en uniek. Maar hij is bang om het te vinden, want wanneer ze elkaar ontmoeten, zullen ze van elkaar houden, trouwen, bevallen van prachtige kinderen en zal gelukkig blijven vóór de oudste leven. En wanneer de gouden verjaardag van hun bruiloften komt, zullen kinderen en kleinkinderen een luxe vakantie regelen. Een paar honderd gasten worden uitgenodigd, verspreiden de tafels op het gazon, de vlammende inscripties zullen overal samenvoegen: “Gefeliciteerd met de verjaardag!”, Zullen gasten omgaan met een bruidstaart mooie serveersters in een miniskirt.

En hij zal niet in staat zijn om een ​​van deze serveersters voor seks te promoten, omdat hij al zal trouwen! Dus favoriete vrouwen, dergelijke intimitis profiteert het liever niet, maar kijk maar. Maar met alle ijver, overal, die honderden en honderden kanshebbers draait. Immers, het belangrijkste is niet het resultaat, maar deelname, is niet waar?

Type VII. Berekenen en voorzichtig

Gemakkelijk te trouwen en kinderen op te halen als je precies weet dat je niet in mijn hele leven van een gebroken cent verdient, en van het pand heb je alleen een spijkerbroek en de jaarlijkse Maxim. Als u meer of minder fatsoenlijk verdient en hoopt u in de toekomst zelfs uw inkomen te vergroten, heeft u een risico om in een intimfophob van het zevende plan te veranderen. Deze intimithobes vermoeden alle vrouwen in het feit dat ze ze willen gebruiken, en vaak ongunstig. Toen het meisje met een beveiligde persoon trouwt om snel een kind van hem te verhogen, onmiddellijk echtscheiding en dan het volgende achttien jaar in zijn plezier, een kwartaal kwart van zijn inkomen uit papa, helaas, is frequent fenomeen.

Type VIII. Zijn gevoelens

Misschien zijn de dichters de schuld. Degenen die geen inkt hadden om de gedichten te springen die meel en het paradijsvlies van een echt gevoel beschrijven. En de mens nam en geloofde. En nu kan hij zeggen, het leven wordt voor altijd verwend, omdat hij alles zit en wacht als een glanzende godin voor hem verschijnt, in de vorm waarvan hij het bewustzijn zal verliezen. In de tussentijd wacht hij, het behandelt gewone vrouwen, wat heel en heel goed van toepassing is op. Maar natuurlijk heeft hij geen serieuze plannen, omdat hij van mening is dat ze oneerlijk is. Tenslotte draait zijn maag geen vlinder, en hij wil niet een dag doorbrengen bij zijn huidige partners, enthousiast likken van haar laarzen. Nee, ze is een geweldig meisje, slim en mooi, hij wil haar constant zien, in haar samenleving voelt hij geweldig, maar ..

Echter, tevergeefs beschuldigde we de dichters, meestal in zo’n maximalisering van de eerste jeugdige liefde. Het feit is dat op de leeftijd van zeventien jaar dagelijks het hoofd van de brug van de zintuigen springen – de zaak is heilig. Hormonen, Pubertat en dat allemaal. En dan is de hormonale extravagania kalmerend, we stoppen het gat op de maan van gevoelens en worden gezonde mensen die, met een neerbuigende grijns, onthouden dat ze in de adolescentie werkten. Maar niet alles. Sommigen, dus al je leven wachten op het waanzin zal herhalen. En erg bang om het te missen. Ze missen hetzelfde als de mooiste en slimme jonge dames die uiteindelijk de moeite nemen om onbewakelde intimofoba te verpleegst, en ze gaan weg van hem.

Type IX. Ceremoniële paranoïde

Type zeldzaam maar helder. Deze intimophob kan eigenlijk een mijlpaalvader, echtgenoot, grootvader en iedereen zijn. Maar officieel trouwt hij nooit, omdat hij allergisch is voor Mendelssohn. En hij is bang dat wanneer de priester vraagt: “Neemt u een slaven Gods vrouw?”- Hij zal een wilde verleiding hebben in al haar keelschreeuw, bijvoorbeeld” Koekarek!”En beklim dan het altaar en spuug de toekomstige moeder-in-hat. Gewoon niet alle mensen weten hoe ze zich natuurlijk moeten gedragen als je tegelijk naar hetzelfde oog kijkt, en er is een meisje naast je, alles in het wit, en je vrouw te voltooien.

Type X. Zelfverzorgend

Ze leefden voor tien jaar ziel in de ziel en toen vertrok hij – zonder enige reden. Intersophobbes van het tiende type hebben geen nieuwe liefde nodig om een ​​oud gezin te gooien. Integendeel, ze gaan naar het nergens, waardoor hun eigen eigendom zijn vrouw en kinderen verlaten, wat hoek van het gordijn in het hostel verwijderen voor de Tadzjik-werknemers en beginnen met het leven helemaal opnieuw. Dus ze proberen het gevoel aan te gaan dat hun leven veranderde in een gesloten cirkel – kalm, comfortabel, maar beroofd van eventuele vooruitzichten.

Gezien het diner dat ze nog steeds 2700 zondagdiners moeten eten, check 750 keer de schooldagboeken, 48 keer om op zomervakantie, limoen 640 buizen tandpasta te gaan en ons aardse bestaan ​​af te ronden, dus niets geweldigs en niet het doen, ze zijn genoeg voor het hoofd en probeer iets te veranderen. En om ze en groot te veranderen, is er niets dan familie, waarvoor ze de afgelopen tien jaar leefden. Echter, soms komen ze terug. Zelfs soms, maar vrij regelmatig. Omdat Tajik-werknemers – een heel goede manier om de update en zelfgerealiseerde persoon te voelen, die nu dringend nodig is om te redden wat nog geen tijd heeft gehad om te breken.

Gespecialiseerde opmerking

Marina Igelik

Psychoanalytic Moskou City Psychoendocrinological Center

Het concept van “intimofobie” is in de eerste plaats de angst om in je leven te verhuren, de diepe veroordeling is dat de ander een inspecteerbaar is. De wortels van dit liggen in een botsing tussen de seksuele oplegging en de dwingende krachten van de buitenwereld. In ons, enerzijds is er een natuurlijke behoefte om anderen te bereiken, en aan de andere kant – de noodzaak om jezelf te beschermen tegen mislukkingen. Als gevolg van de botsing van deze twee behoeften kan neurose optreden. Angst Omdat een van de manifestaties van neurose een man van seksuele activiteit houdt. Dit gaat meestal vergezeld van eindeloze staten over hun mislukkingen en fantasieën over geluk. Zo begint de neurose zelf zijn eigenaar te beschermen en een soort back-up te worden in zijn mentale leven.

Tegelijkertijd komt een gevoel van zijn eigen insolventie tot een man en de noodzaak om zichzelf te verdedigen tegen de prachtige sensaties – gevoeligheid, achterdacht, en soms de ideeën van grootsheid. Het gedrag in het gewone leven blijft hetzelfde, de realiteit van relaties met partners convergeert niet met fantasieën. Toen begint een man relaties te voorkomen of wanhopig naar het nieuwe te gaan, de voormalige angsten en verwachtingen van partners te dragen. Wat te doen als je jezelf in deze beschrijving herkende? Allereerst, de gevangenneming al je leven en erkennen dat er alle reden voor het complex is. Impasse – beschuldig iemand in de mislukkingen van je leven. Het is moeilijk om met je naar een eerlijke dialoog te komen, maar wie in je leven is verantwoordelijk voor je geluk?

Leave a Reply

Your email address will not be published.